Usluge

Prevencija i cjelovita pomoć za samopomoć u načinu života i zdravlja UMA-DUHA-TIJELA

Nutricionist - tko je to?

Nutricionist je stručnjak koji vam pomaže u rješavanju problema vezanih uz prehranu, bilo da se radi o višku kilograma, zdravstvenim problemima, izgradnji mišićne mase, sportskoj prehrani ili prehrambenom stresu. Nutricionist vam pruža podršku u organizaciji i poboljšanju kvalitete prehrane.

Osim što smanjuje rizik od kroničnih oboljenja, nutricionist vam pomaže i u razvoju zdravog odnosa prema hrani i učenju opuštenijeg pristupa prehrani.

Različite bolesti i zdravstvena stanja zahtijevaju specifične prehrambene intervencije koje se provode u suradnji s nutricionistom. Kada nutricionist utvrdi da može pomoći klijentu, izrađuje plan djelovanja i kreira ponudu za zajednički rad.

Medicinska hipnoza - otkrijte moć opuštanja i pozitivnih promjena

Medicinska hipnoza je moćan alat za postizanje stanja duboke opuštenosti i otvaranje komunikacije s podsviješću. Kroz ovaj je proces moguće istražiti i promijeniti duboko ukorijenjene obrasce i uvjerenja te postići željene promjene bez gubitka kontrole nad sobom.

  • Prestanak pušenja: Oslobodite se ovisnosti o pušenju i stvorite zdravije životne navike.
  • Poboljšanje kvalitete sna: Prevladajte poremećaje spavanja i osigurajte dubok i obnovljiv san.
  • Otpuštanje strahova: Oslobodite se iracionalnih strahova koji vam ograničavaju životni potencijal.
  • Ublažavanje stresa: Naučite tehnike za upravljanje stresom i postignite mirniji i uravnoteženiji um.
  • Poticanje učenja i koncentracije: Poboljšajte mentalnu oštrinu i koncentraciju kako biste postigli bolje rezultate u učenju i radu.
  • Rješavanje poremećaja prehrane: Neka medicinska hipnoza podrži vaš put prema zdravijoj prehrani i stvaranju pozitivnog odnosa s hranom.

Ovo su samo neka od područja primjene medicinske hipnoze. Otvorena sam za razmatranje vaših individualnih potreba i ciljeva kako bismo pronašli najbolje rješenje za vas.

Duhovno-životno savjetovanje: otkrijte svoju istinsku bit

Kao duhovni trener, djelujem kao vaš vodič na putu samospoznaje i osobnog rasta. Neovisno o vašoj vjerskoj pozadini, moj pristup je holistički, usmjeren na pronalaženje dubokog unutarnjeg mira i ispunjenosti.

Moje usluge duhovnog savjetovanja obuhvaćaju raznolike tehnike i terapije, poput meditacije, vizualizacije, afirmacija, autogenog treninga, akupresure, yoga Mudra terapije i drugih. Kroz individualno prilagođene sesije potičem vas na uranjanje u dubine duše kako biste oslobodili nesvjesne obrasce i osjećaje koji vode do osnaživanja i iscjeljenja.

Svaka sesija prilagođena je vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima, koristeći intuitivno vođenje i unutarnje vodstvo za postizanje optimalnih rezultata. Ovaj holistički pristup djeluje na suptilno energetskoj i kognitivnoj razini, podržavajući vaš duhovni razvoj i blagostanje na svim razinama života.

Iskoristite svoju osobnu snagu za dobrobit sebe, svoga zdravlja i svoga blagostanja!

Dogovorite konzultacije i kročimo zajedno prema ostvarenju vašeg punog potencijala!